HTML

I ♥ ...

Jesus.Love.Peace.God.Friends.Colors.Family.Music.Heaven.Angels.Dream.Pictures.Hugs. Japan.Sky.Fantasy.World.Sounds.Chocolate.Thinks.Smells.Reindeer.Words.Books.Jokes. Freedom.Green.Citations.Drawing.Films.You.

New comments

  • Spiral: A Bokura ga Ita nagyon jó anime, bennem maradandó élményt hagyott. Első látásra tipikus kis shoujo... (2008.03.25. 19:14) szünetem..eddig:S
  • SpecB: Én is mindig ezt mondom neki :P Amúgy a bátyja vagyok. XD Még nem tudja, h olvasom a blogját, na m... (2008.03.19. 11:55) Végre!! ^^

Linkblog

wuhuuuu.szünet van!!!

Vero 2008.10.22. 17:54

jeahjeah!!!!!!
holnaptól szünet!!!:D:D
annyiraaa jóóó:D:D
ráadásul már ez a hét sem volt durva..
hétfőn röviditett órák voltak, mert du elment az egész suli vmi szoborparkba sztálin csizmájához, ahol megtartották az ünneplést.
ez mondjuk elég uncsi volt, meg fárasztó kimenni a világ végére, de legalább nem voltak normális órák..:D
kedd az normális volt.
ma pedig csendes nap volt, ami azt jelenti, h ünneplőben kellett templomba menni, ahol egy előadás volt, aztán vmi zenés irodakmi előadás, végül úrvacsorás Istentisztelet.
az egész kb 3 óra volt.11ig tartott.:D
elég jó! bár nehéz 3 órát egyhelyben ülni.igaz volt 1x egy negyed órás szünet.de akkor is sok az a 3 óra.pff.aztán felmentünk bnőékhez és vpztünk meg dumáltunk:)
annyira jó lesz a jővőhét hétfő!!
jönnek hozzám filmet nézni! Egy gésa emlékiratait, meg a Greaset.:D
majd sütök palacsintát vagy vmi sütit.vagy megkérem anyum, h süssön:P
nagyon jó lesz:D
a többi napom nincs megszervezve.
mmint holnap elutazok, és vasárnap jövök.szal majd képnézegetés is lesz:D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vero-naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr59726815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása