HTML

I ♥ ...

Jesus.Love.Peace.God.Friends.Colors.Family.Music.Heaven.Angels.Dream.Pictures.Hugs. Japan.Sky.Fantasy.World.Sounds.Chocolate.Thinks.Smells.Reindeer.Words.Books.Jokes. Freedom.Green.Citations.Drawing.Films.You.

New comments

  • Spiral: A Bokura ga Ita nagyon jó anime, bennem maradandó élményt hagyott. Első látásra tipikus kis shoujo... (2008.03.25. 19:14) szünetem..eddig:S
  • SpecB: Én is mindig ezt mondom neki :P Amúgy a bátyja vagyok. XD Még nem tudja, h olvasom a blogját, na m... (2008.03.19. 11:55) Végre!! ^^

Linkblog

nana08

Vero 2008.09.14. 22:21

na most tartok a Nana 8. részénél.
eddig nagyon jó:)

eddig az történt, hogy: bemutatták a Nanák életét. az egyik Nana(legyen nana1, mert nem tudom a vezeték nevűket) a pasija miatt jött fel, hogy vele lehessen, mert egy évig külön voltak, mert a srác előkészítőre járt egy művészeti egyetemre, a csaj meg addig otthon dolgozott, hogy legyen pénze, tokyoban lakást bérelni, és élni ott.
a másik nana(ő nana2 lesz, azért figyled a logikám xD) meg asszem 2 évig volt otthon, mert a barátja, Ren akivel együtt voltak egy bandában átment egy másikba tokyoba.és akkor szakítottak.a csaj várt, és szintén dolgozott, mig eljött az idő, hogy ő is elmenjen tokyoba.a vonatúton egymás mellé került a két Nana, és ott összeismerkedtek.
semmit nem tudtak egymásról, csak a nevüket, kivéve a nana2 mert ő mindent tudott a nana1 szerelmi életéről, mert a csaj mindent elhadart neki.
aztán másnap, nana1 elmegy lakást nézni magának, és talál egy olcsó nagy lakást.rögtön beleszeret, mert szép helyen van, meg szép régi épület.de már van ott valaki.méghozzá Nana2.(Nahát!!xD)mivel egyik sem akarja átadni a másiknak a lakást, ezért ketten költöznek bele, és igy még olcsobb is nekik.szal ez történt az első 7 részben.

[a 8.ban pedig]: elment együtt vásárolni a két nana, mert semmiük sem volt.bemennem egy boltba, ahol rengetek mindent vesznek, és ott végül Nana1 talál magának munkát.miután végeztek a vásárlással nana1 venni akar egy CD-t.kiderül, h Nana1 nagy rajongója a Trapnessnek, aminek az új gitárosa Ren, Nana2 volt pasija. persze nana2 ledöbben, mikor meglátja a nagy posztert ami mellett a cdk sorakoznak.
este nana1 elmegy soujival(pasija) randizni.közben nana2 pedig a trapness új cdjét hallgatja.és hát persze szomorú.mert ő szereti ren-t, csak a távolság miatt szakítottak.
nana1 meg azért nem megy fel soujihoz (:]), mert egy hamburget visz nana2nek, mert hogy az nagyon finom.mikor hazaér, és benyit, nana2 a földön alszik, és hallgatja a trapnesst.[VéGe.]

1kép: Nana(1), és a kutya, ahogy képzeli magát, mert nana2 szerint ő olyan mint egy kiskutya.és elnevezte nana1et hachinak, ami japánul a 8at jelenti.(nana pedig a 7et)

2.kép: Souji épp átöleli Nana1et a randi után, épp most akarja, hogy a lány felmenjen hozzá, és ... .olyan kis cuki az a pasi :3

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vero-naplo.blog.hu/api/trackback/id/tr1663643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása